Yugo

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Yugo:

Yugo

Nga viti 1981 deri në vitin 2008 janë prodhuar makina nën markën Yugo, të prodhuesit serb Zastava. Yugo ishte vetë-ndërtimi i parë i punës, i cili kishte ndërtuar më parë modelet e Fiat sipas licencës. Teknika e Yogu 45 u bazua në Fiat 127, për shumicën e pjesëve. Në 1986 disa makina u eksportuan edhe në SHBA dhe ofruan një kohë të shkurtër në Gjermani. Kur licenca Fiat përfundoi punën e Opel dhe Volkswagen janë dorëzuar oferta, të cilat nuk mund të realizohen. Yugo i fundit është prodhuar në vitin 2008. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Yugo, ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar, duke tërhequr një rimorkio optimale dhe një pamje sportiv jashtë rrugës.