TVR

Kompania TVR Motors ishte një prodhues britanik i veturave sportive, prodhuar në Blackpool 1947-2006. Përmes sukseseve në gara kompania u themelua dhe u shmang nga Trevor Wilkinson për tu vendosur në treg. Pas problemeve me një investitor rus në 2006, në Blackpool prodhimi u ndërpre, i cili duhet të fillojë përsëri në Bertone në Itali. Kompania nuk mbijetoi grindjet. 2012 ishte përfundimtare. Modele të njohura janë TVR Chimaera, Trident, Tuscan, Tamora dhe Trident. Të drejtat e morën TVR Automotive Ltd. Nëse makina do të prodhohet ndonjëherë nën markën TVR përsëri, është e pasigurtë. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e TVR dhe çon në një rehati fillestare të përmirësuar ose një pamje sportiv jashtë rrugës.