Triumph

Kompania Triumph Motor prezantoi kryesisht motoçikleta dhe automobila në Amerikë nga 1886 deri në vitet 1970. Kompania u themelua në Coventry nga Siegfried Bettmann gjerman. Bikes e parë u prodhuan. 1896 u themelua një kompani filial në Gjermani. 1902 filloi ndërtimi i motoçikletave dhe makina e parë u shfaq në vitin 1919. Modele të shumta dhe suksese të tjera në gara solli kompaninë përpara. Pas Luftës së Dytë Botërore të drejtat e emërtimit u blenë nga Kompania Standarde e Motorëve. Me modelet TR2 deri TR8 ju mund të lidheni fillimisht me suksesin e para luftës. Në vitin 1960 marka u mor nga British Leyland dhe filloi prejardhjen. Markat përfshijnë BMW sot. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Triumph dhe çon në një rehati fillestare të përmirësuar, duke tërhequr një rimorkio optimale dhe një pamje sportiv jashtë rrugës.