Trabant

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Trabant:

Trabant

Trabant quhet një nga prodhuesit VEB fabrika e automobilave Zwickau VEB Sachsenring Zwickau automobil prodhuar makinë të vogël me makinë me rrota të përparme. Mjeti u ndërtua si një sedan, vagonë ​​dhe kamionçinë. Makinat "Trabit" janë prodhuar si dy goditje në ish-fabrikën e Bashkimit Automatik dhe tani konsiderohen si makina të kultit. Pas ribashkimit automjetet nuk mund të konkurronin në treg. Prodhimi pushoi në 1991. SPACCER është i përshtatshëm për tu instaluar në të gjitha modelet e Trabant, ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar, rimorkio optimale të rimorkios dhe një vështrim sportiv jashtë rrugës.