Sipani

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Sipani:

Sipani

Sipani Automobiles Ltd ishte një kompani indiane automobilistike që prodhoi një numër të automjeteve të pasagjerëve me licencë në vitet 1980. 1982 u ndërtua Reliant Robin si Sipani Bandal dhe Kitten Reliant si Dolphin Sipani. Më vonë ajo u bazua në Charade Daihatsu Sipani Montana, por me një motor Mitsubishi. Dolphin Sipani mori pjesë në tubime. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Sipani dhe çon në një rehati fillestare të përmirësuar ose një pamje sportiv jashtë rrugës.