Rolls-Royce

Rolls-Royce Motor Cars Ltd është një prodhues tradicional automobilistik britanik. Kompania u themelua në vitin 1884 nga inxhinieri Frederick Royce dhe 1906 kompania u bashkua me Rolls-Royce Ltd .. Në makinën e biznesit që ju u përqendruat tani e tutje në ndërtimin e makinave luksoze për sundimtarët dhe mbretërit. Konsumatorët ishin familja mbretërore angleze dhe suedeze, si dhe Maharajah Jahore. Që nga viti 2000 kompania është pjesë e Grupit BMW. Modele të njohura janë Silver Seraph, Silver Shadow, Silver Ghost dhe Phantom. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Rolls-Royce dhe çon në një rehati fillestare të përmirësuar dhe një vështrim sportiv jashtë rrugës.