Renault Trucks

Prodhuesi francez Renault Truck siguron dhe prodhon kamionë dhe autobusë të mesëm dhe të rëndë që nga viti 1955. Kjo doli nga prodhuesit e kamionëve Kompania Saviem dhe Berliet është e vendosur në Saint-Priest pranë Lyon. Në vitin 1987 prodhuesi amerikan Mack Trucks u morr në 1994 nga prodhuesi i autobusëve çek Karosa futur në grup. Që nga viti 2001 kompania është pjesë e Grupit Volvo në këmbim mori një pjesë në Renault Volvo. Ky është prodhuesi më i madh i automjeteve komerciale në Evropë dhe ishte i dyti në mbarë botën. Modelet e njohura janë Midliner dhe Magnum. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e kamionëve Renault.