Ranger

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Ranger:

Ranger

Ranger ishte një markë e makinave nga General Motors. Automjetet janë prodhuar nga 1968 në 1972. Baza teknike ishte Opel Rekord dhe Opel Commodore. Në Afrikën e Jugut, Zvicra dhe Belgjika automjetet e markës Ranger ishin mbledhur. Në Afrikën e Jugut automjetet u ofruan më vonë nën markën Chevrolet. Duke injoruar motorët, modelet e Opelit kanë kaluar vetëm dallime të vogla. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Ranger dhe çon në një rehati fillestare të përmirësuar ose një pamje sportiv jashtë rrugës.