Premier

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Premier:

Premier

Kryeministri është një prodhues indian i automobilave nga Mumbai. Kompania u themelua në vitin 1944 dhe fillimisht prodhoi automjete me licencë. Kishte ndërtuar automjete të shumta nga Chrysler Plymouth dhe Dodge ose Fiat. Kryeministri 118 NE ishte nxjerrë nga Qershia e Nissan. 2004 u prodhua makina e vogël komerciale Premier Sigma, një licencë për Mitsubishi Minicab. Automjeti përdoret kryesisht si taksi. Markat e njohura janë RiO, Sigma dhe Roadstar. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e Kryeministrit, ku ajo sjell një rehati fillestare të përmirësuar dhe një vështrim sportiv jashtë rrugës.