Plymouth

Plymouth ishte një prodhues amerikan i automobilave që ka prodhuar kohët e fundit nën ombrellën e makinave Chrysler. Kompania u themelua në vitin 1928 dhe shiti makina të njohura për qëndrueshmërinë e tyre. Më vonë markë u ble nga Chrysler. Makina Plymouth u përdorën në filma të shumtë të Hollivudit. Në vitin 2001 prodhimi u ndal. Modele të njohura janë Baracuda, Belvedere, Arrow, Caravelle, Acclaim, Breez, Neon, Voyager dhe Prowler. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e Plymouth, ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar ose një pamje sportiv jashtë rrugës.