Pininfarina

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Pininfarina:

Pininfarina

Kompania italiane Pinifarina për dizajnin e trupit të makinave dhe u themelua në vitin 1930 në Cambiano. Kompania ka projektuar dhe krijuar automjete për prodhues të shumtë si Fiat, Alfa Romeo, Ferrari, Lancia dhe Peugeot. Fabrika gjithashtu prodhoi makina në seri të vogla. Modelet e njohura janë modulo dhe Volumex. Pininfarina gjithashtu ka bërë një emër jashtë industrisë së automobilave. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e Pininfarina, ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar dhe një pamje sportiv jashtë rrugës.