Oltcit

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Oltcit:

Oltcit

Oltcit është një prodhues rumun i makinave, i themeluar në vitin 1981 si një ndërmarrje e përbashkët midis Citroen dhe shtetit rumun në Craiova. Modelet e para në bazën Citroen u prodhuan në vitin 1983, por nuk mund të mbizotëronin në treg. Në vitin 1996, prodhimi u ndërpre. Përpjekjet nga Deawoo për të marrë përsipër punën, dështuan. Ndërkohë Ford ka marrë përsipër prodhimin. Modele të njohura janë Oltcit Axel, Oltcit Pickup, Axel Visa dhe Oltcit Club. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Oltcit ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar ose një pamje sportiv jashtë rrugës.