Morris

Kompania Morris Motor filloi në vitin 1913 me prodhimin e parë të biçikletave. Në 1931 u shfaq me Morris 6, kompania e parë automobilistike. Për shkak të makinave me cilësi të mirë, Morris shpejt u bë lider i tregut në Angli. Pas Luftës së Dytë Botërore, kompania u bashkua me Austin tek British Motor Company (BMC). Modelet e njohura janë Morris Minor, Morris Oxford, Morris Cooper dhe Morris Mini Moke. Në objektin e vjetër të prodhimit në Crowley / Oksford Mini aktuale do të prodhojë në ditët e sotme. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e Morris ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar ose një pamje sportiv jashtë rrugës.