MG

MG është një ish prodhues britanik i makinave. Kompania u themelua në vitin 1923 në Oksford dhe ndërtoi një seri të makinave sportive. Pas Luftës së Dytë Botërore MG prodhoi sedans dhe roadsters, si MG TF MG ose A ose MG Midget. Makinat ishin nga Rover. Modelet MG B MG dhe C janë ndërtuar deri në vitin 1980, atëherë markë u zhduk për një kohë të gjatë. Sot markë tregtare është regjistruar me grupin kinez Nangjing Automobile, MG 6 dhe MG ZT janë ofruar që nga viti 2010. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet MG ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar.