Maruti

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Maruti:

Maruti

Kompania Maruti Suzuki India Ltd. është një prodhues i automobilave indian. Kompania u shfaq në fillim të viteve 1980 përmes një ndërmarrjeje të përbashkët me Suzuki. Në veprat në modelet Haryana Suzuki prodhohen me licencë, të cilat shiten në nënkontinentin indian, por edhe në Bangladesh, Pakistan dhe Nepal. Që nga viti 2009 Pixo është bërë nga Nissan në Maruti. Madje edhe në Hungari, Greqi dhe Maltë ofrohen makina Maruti. Modele të njohura janë Maruti 800, Maruti Versa, Maruti Omni dhe Maruti 1000. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Maruti dhe ofron një rehati fillestare të përmirësuar dhe një pamje sportiv jashtë rrugës.