Mahindra

Mahindra është një prodhues i automobilave nga India. Kompania u themelua në vitin 1945 nga vëllezërit Mahindra dhe pakistanezët Ghulam Mohammed në Mumbai. Fillimisht njerëzit tregtohen me çelik. Modelet e Jeepit 1954 u ndërtuan sipas licencës. Ndërkohë Mahindra gjithashtu prodhon autobusë, traktorë dhe mjete makine. Modele të njohura janë Akrepi Mahindra dhe CJ Mahindra Jeep. Automjetet Mahindra tani prodhohen në Egjipt dhe në Iran me licencë. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Mahindra, ku ajo çon në një rehati fillestare të përmirësuar dhe një vështrim sportiv jashtë rrugës.