Landwind (Jmc)

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Landwind (Jmc):

Landwind (Jmc)

Prodhuesi kinez Jiangling Motors Company (JMC) siguroi me Landwind 2005 automjetin e parë në Evropë. Për shkak të rezultateve të dobëta të testit të rrëzimit, vetëm disa makina u shitën. Sidoqoftë Landwind që nga emri i markës është një gamë e vetme prodhimi, e cila vazhdon të ofrohet në Evropë. Modelet e njohura janë Landwind Forward, SUVs Landwind X6 dhe X9, SUV dhe minifun GS6 CV9. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e Landwind dhe ofron një rehati fillestare të përmirësuar dhe një vështrim sportiv jashtë rrugës.