Lamborghini

Prodhuesi i makinave sportive në seri të vogla. Kompania u themelua në Cento, Itali veriore në 1948, por prodhoi traktorë të parë. Pastaj ndoqi superkombat si 350 GT, Lamborghini Miura, Lamborghini Gallardo dhe Countach Lamborghini. Në vitin 1972 kompania konkurroi në vështirësi financiare dhe përfundoi nën çatinë e Grupit Audi. Aktualisht është ndërtuar Veneno Lamborghini i cili u emërua pas një dem bullgari luftarak. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Lamborghini dhe çon në një rehati fillestare të përmirësuar dhe një vështrim sportiv jashtë rrugës.