KTM

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga KTM:

KTM

Makina motorike KTM ishte një prodhues austriak i biçikletave, motoçikletave me motor dhe motoçikletave. Kompania u themelua në vitin 1934 në Mattighofen në Austrinë e Epërme, si një fabrikë flokësh. Në vitin 1954 filloi prodhimi i serialit të motoçikletave. Në vitet 1950 u prodhuan modele të mirënjohura Mustang, Turist dhe Tarzan. Ndonjëherë pjesa e eksportit ishte mbi 70 për qind. Gjithashtu në motorsport, suksese të shumta janë arritur. 1988 prodhimi i Scooters duhej të ndërpritej. 1991 falimentimi ishte i pashmangshëm. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet e KTM ku siguron një pamje të sportit jashtë rrugës.