Iveco

Kompania është themeluar në vitin 1975 nga një bashkëpunim i kamionëve Iveco të Fiat, OM (Itali), Magirus-Deutz (Gjermani) dhe prodhuesi francez Unic. Më vonë prodhuesit e kamionëve u shtuan nga e gjithë bota. Ndërkohë Fiat është pronari i vetëm i Iveco-s. Prodhuar ishin të lehta për kamionë dhe motorë të rëndë. Prodhimi i Gjermanisë është i vendosur në Ulm. Modele të njohura janë Iveco Cargo, Iveco Trakker, Iveco Euro Star dhe Iveco Daily. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Iveco dhe siguron një rimorkim të butë.