Isdera

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Isdera:

Isdera

Prodhuesi gjerman i makinave Isdera (i cili qëndron për: zyra inxhinierike për styling, dizajn dhe gara) është themeluar në vitin 1983 në Leonberg. Më vonë kompania u transferua në Hildesheim. Në bashkëpunim me kompaninë B & B Automotive të Frankfurtit, u prezantua vetura sportive CW 311 e cila rrjedh nga Mercedes C311. Në 1983 Spider Isdera erdhi në treg, si dhe Commendatore, në 1984 Perandori dhe 2006 Autobahnkurier model, por vetëm një ishte prodhuar. SPACCER mund të përdoret në të gjitha modelet Isdera dhe ofron një vështrim sportiv jashtë rrugës.