Holden

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Holden:

Holden

Holden është një prodhues australian i makinave që i takon kompanisë amerikane General Motors. Kompania u themelua në vitin 1856 nga JA Holden si një takëme kuajsh. Në punimet në automjetet Elizabeth janë prodhuar, disa janë të bazuara në markave GM si Opel ose Daewoo. Modelet Holden Commodore, Holden State njeri, Holden Caprice dhe Holden Ute u zhvilluan në Australi. Disa modele Holden shiten edhe në Amerikën e Jugut. SPACCER është i përshtatshëm për instalim në të gjitha modelet Holden dhe siguron lehtësim më të mirë të hyrjes si një pamje sportiv jashtë rrugës.