Geely

Geely është një kompani kineze që prodhon automobila dhe motoçikleta. Kompania u themelua në Hangzhou. Autoriteti kompetent i kompanisë eksportuese Geely Korporata Ndërkombëtare u themelua në vitin 2002 në Shangai. Përveç disa të drejtave të licencës, kompania ka blerë prodhuesin Shanghai Maple Automobile dhe Volvo. Në vitin 2009 u prezantua makina e parë elektrike "The Panda". Modele të njohura janë gjithashtu Geely HA, Geely MK, Geely CK, Geely FC dhe vetura sportive Geely CD. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet e Geely dhe jep një rehati më të mirë të hyrjes dhe bashkangjitje optimale operative.