Fiat

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Fiat:

Fiat

Makineria italiane "Fabbrica Italiana Automobili Torino" FIAT u themelua në vitin 1899 në Torino. Si një prodhues i makinave të vogla dhe të mesme, kompania ka qenë e suksesshme për një kohë të gjatë dhe mund të blejë prodhuesit e shumtë italianë dhe ndërkombëtarë, si Chrysler. Kompania gjithashtu bashkëpunon me PSA dhe Ford Makinat Fiat eksportohen në Gjermani që nga fillimi i shekullit të 20-të. Modele të njohura në kohët e fundit janë Fiat Panda, Fiat Punto, Fiat Bravo dhe Fiat 500. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet e Fiat dhe siguron lehtësim të hyrjes.