De Tomaso

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga De Tomaso:

De Tomaso

De Tomaso është një prodhues italian i themeluar në vitin 1959 nga Alejandro de Tomaso. Fillimisht u përqendrua në akordimin e makinave garë. Në vitin 1963 makina e parë e rrugës u prodhua me motorin Vallelunga dhe Ford. Më vonë modele të tilla si Mangusta dhe Pantera janë përdorur me sukses në gara. Me blerjen e Moto Guzzi, Maserati dhe Innocenti, kompania u zhvillua në vështirësi financiare dhe shiti Maseratin në Fiat. Megjithëse në vitin 2000 ata u përpoqën të rifillonin, De Tomaso shkoi në falimentim në 2004. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet De Tomaso dhe siguron lehtësim të hyrjes.