Daimler

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Daimler:

Daimler

Kompania Daimler Motor u themelua në vitin 1896 nga Frederick Simms në Coventry. Simms së pari fitoi të drejtat për ndërtimin e motorit Daimler. 1913 u prodhuan makinat e para. Në dy luftërat botërore Daimler ndërtoi kamion, biçikletë dhe makina të zbulimit. Pas luftës u prezantuan modelet SP 250 dhe Majestic Major. Daimler u ble nga Jaguar në vitin 1960. Të dy kompanitë ishin në posedim të kompanisë Ford Motor në 2007. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet Daimler dhe përmirëson lehtësinë e hyrjes.