Daewoo

Daewoo është një prodhues i automobilave nga Rumania. Në kompaninë Craiova rrjedh nga një ndërmarrje e përbashkët me Daewoo Heavy Industries. Ka modele janë ndërtuar në klasën kompakte dhe makina të vogla si Daewoo Tico dhe Daewoo Espero. Pasi General Motors Daewoo kishte blerë situatën e kompanisë u përkeqësua. Përfundimisht qeveria rumune, drejtoi punën e kompanisë Ford Motor. Kompania u riemërua në Automobile Craiova SA. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet e Daewoo dhe përmirëson lehtësinë e hyrjes.