Citroën

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Citroën:

Citroën

Pas Citroen ende prodhuar granata në Luftën e Parë Botërore, makina e parë u prodhua pas luftës me Citroen A. André Citroen prezantuar kopshtin e parë sipërmarrës operative, sigurimit shëndetësor dhe pensioneve. Pas Luftës së Dytë Botërore dolën modele të njohura si 2CV, DS, ose transporti HY. 1975 Citroen u ble nga Peugeot dhe themeloi PSA Peugeot Citroen. Në vitin 1980 kompania hoqi off herën e parë prapa në të zezë. Në ofertë janë makina kompakte dhe sedans klasë më të lartë sot. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet e Citroen dhe përmirëson lehtësinë e hyrjes.