Chrysler

Walter P. Chrysler mori përsipër makinerinë e automobilave të Maxwell Motors në vitin 1921 në Auburn Hills në shtetin amerikan të Miçiganit. Në 1924 u prezantua Chrysler Six. Me blerjen e prodhuesit Dodge, Imperial, DeSoto dhe Plymouth, kompania shpejt u rrit për tu bërë prodhuesi i tretë më i madh i makinave në SHBA. Më pak fatlumë ishte kompania në Evropë, sepse që nga viti 1979 kompania u përball me falimentim dhe u bashkua me Daimler Benz. Për shkak të humbjeve të vazhdueshme në Chrysler u ndanë përsëri në 2009 dhe Chrysler përfundimisht hyri në pronësi të Fiat. Markave të njohura janë Dodge, Jeep, Ram Trucks dhe SRT. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet e Chrysler dhe siguron një lehtësim më të mirë hyrjeje ose bashkëngjitjeje për një operacion të qetë.