Chevrolet

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Chevrolet:

Chevrolet

Chevrolet, gjithashtu i quajtur pak Chevy, është një markë e General Motors Group. Makineria e automjeteve u themelua fillimisht në vitin 1911 dhe u blera në vitin 1918 nga GM. Në Chevrolet SHBA prodhuar një numër të madh të automjeteve - nga kompakt në kamionë të mëdha. Në 2005 markë në Evropë u riorganizua me ndihmën e Daewoo. Tani ka Chevrolet në 140 vende në të gjithë botën. Makina sportive Chevrolet Camaro dhe modeli SUV Captiva u bënë të njohura. SPACCER mund të përdoret në të gjitha modelet e Chevrolet dhe siguron tërheqjen e një rimorkio dhe i jep modeleve një pamje sportiv jashtë rrugës.