Bristol

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Bristol:

Bristol

Gjatë Luftës së Dytë Botërore kompania Bristol Aircarft kishte ndërtuar avionë dhe motorë. Pas luftës ata duhej të kërkonin mundësi të reja biznesi. 1945 u themelua kompania Bristol Cars Ltd, e cila prodhoi për herë të parë automjete luksoze me orientim sportiv. Nga planet e ndërtimit të BMW Bristol 400 u ndërtua dhe bëri një seri të gjatë kohe. Fundi i viteve 90, kompania u zhvillua në vështirësi financiare. Deri në vitin 2011 vetëm disa makina luksoze janë bërë me dorë, kështu që falimentimi ishte i pandalshëm. Aktualisht konsiderohet të rifillojë prodhimin e automjeteve elektrike. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha automjetet Bristol dhe këto automjete japin më shumë hapësirë ​​për pastrimin e tokës.