Bertone

Ne ofrojmë pajisje pr ngritjen e makinave për të gjitha modelet nga Bertone:

Bertone

Makineria italiane Bertone u krijua në Torino në 1912 si prodhues dhe projektues i trupave të makinave. Fillimisht i projektuar dhe prodhuar ekskluzivisht për trupa për prodhues të tjerë si Fiat, Lamborghini, Volvo, BMW dhe Volkswagen. 1982 Fiat X1 / 9 u prodhua si Bertone X1 / 9. Pastaj Bertone, i cili prodhoi avionë të shumtë të licencuar për Daihatsu dhe Kadett E Cabriolet, si dhe Astra F Cabriolet dhe Astra G Coupe për Opel. Disa modele Alfa Romeo dhe Lamborghini janë prodhuar në Bertone. Në vitin 2000 kompania u zhvillua në vështirësi financiare dhe falimentoi. Automjetet janë ende të dizajnuara vetëm në Qendrën e Dizajnit. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet Bertone dhe këto automjete janë një rehati fillestare e përmirësuar.