Aston Martin

Aston Martin është një prodhues britanik sportiv me një traditë të gjatë. Makinat e para garash u ndërtuan në vitin 1915 në qarkun e Warwickshire në zemër të Anglisë. Edhe pse makinat ishin shumë të suksesshme në gara, kompania konkurroi në vështirësi financiare pas Luftës së Dytë Botërore, kështu që Ford mori markën në vitin 1987. Makinat që u prodhuan në atë kohë u bënë të famshëm në Newport nga filmat James Bond. 2007 Ford shiti kompaninë në një konsorcium britanik. Fabrika kryesore në Newport u mbyll dhe prodhimi u transferua në Graz në Austri. Përveç modeleve DB7, DB8 dhe DBS paraqesin veçanërisht në 2009 Rapide vëmendje për veten. SPACCER është i përshtatshëm për të gjitha modelet e Aston Martin dhe përmirëson pastrimin e rrotave dhe pastrimin e tokës.