Aixam

Prodhuesi francez i makinave Aixam në Autostradë Aix-les-Bains, Rhone-Alpes, automjete të vogla dhe të lehta këtu. Në kontrast me një makinë të vogël, këto automjete mund të nxiten në disa vende pa leje shoferi. Në Gjermani janë të njohura kryesisht automjete rekreative si Mega Mega Club dhe Ranch, të cilat janë prodhuar në një platformë Citroen. Edhe kamionët e vegjël Multitruck janë prodhuar në variante të shumta. Që nga viti 2007 kompania prodhoi "Mega e-City" një makinë të suksesshme elektrike. Me bateritë e saj litium-jon, makina arrin 100 km / h dhe ka një distancë prej rreth 80 km. Për të përmirësuar pastrimin në tokë, SPACCER mund të përdoret në të gjitha modelet.